Informationsmötet den 18/11

Vid informationsmötet den 18/11 träffades ett 20-tal intresserade i bygdegården. Alla var intresserade av att gå vidare och bilda en fiberförening för att få tillgång till fiber i Grolanda.

En arbetsgrupp utsågs för att förbereda ett ”bildande-möte”. Bl a ska ett stadgeförslag tas fram. Före årsskiftet ska också ett kanalisationsbidrag sökas hos Västra Götalands-regionen. I arbetsgruppen ingår Martina Areflykt, Elin Tingmyr, Anders Valldén och Göte Andersson. För att få kontakt med gruppen, mejla grolandafiber@live.se

Nu är det viktigt att vi alla hjälps åt med att se till att så många som möjligt ansluter sig och får fiber, därför att det kommer troligen aldrig att bli billigare än nu, även om priset kanske hamnar någonstans mellan 20 000-30 000/hushåll.

Det här inlägget postades i Fiber. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *